Start în pregătiri, pentru CH Poli. Timişorenii au renunţat la pivotul Bogdan Meduric

Data publicării:
ch poli

Bogdan Meduric a părăsit gruparea zilele trecute, după ce s-a constatat că are o problemă serioasă la umăr, aşa că Poli trebuie să îşi caute pivot. În schimb, muntenegrenii Marko LasicaBogdan Nikolic și portarul Cristian Antonaru se află deja la Timişoara. Primul dintre ei reprezintă și cel mai important transfer al verii. Jucătorul de 27 de ani a sosit la CH Poli de la vicecampioana Ungariei, Pick Szeged.

„Îl cunosc îndeaproape pe antrenorul nostru, Pero Milosevic. Este un tehnician foarte bun. Vreau să cresc tot mai mult în joc, cu fiecare zi și antrenament, de aceea am ales să vin aici. Am avut câteva probleme la Szeged, am fost accidentat și am fost nevoit să merg acasă cinci luni și alte patru în Grecia. Apoi m-a sunat Pero și m-a întrebat dacă vreau să vin la Timișoara. Am acceptat imediat", afirmă Marko Lasica, de la CH Poli.

Tehnicianul alb-violeților este mulțumit de lotul actual și spune că atuul formației sale îl poate reprezenta unitatea grupului. „Cred că anul acesta avem un lot mult mai echilibrat din punct de vedere valoric. Sunt sigur că, având o atmosferă bună și cu multă muncă, putem să ne luptăm și să îndeplinim ceea ce e important: clasarea în primele opt. Am încredere în această echipă, în acest grup", spune Pero Milošević.

„Anul acesta sper să jucăm mai bine, să câștigăm mai multe meciuri acasă. Și asta pentru că ne dorim să avem câți mai mulți suporteri alături de noi. Toți vrem să avem un sezon bun", spune Cristian Fenici, căpitanul celor de la CH Poli.

Bănățenii se antrenează pe plan local până la finele lunii, când au programate primele două partide amicale în compania celor de la HC Adrian Petrea Reșița. Jucătorilor actuali li se vor mai alătura alți trei juniori de la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara, care vor ajunge zilele acestea la Timișoara. Până la startul noului sezon, CH Poli va mai disputa alte cinci teste de verificare, cu echipe din Liga Națională, dar și din Ungaria și Muntenegru.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri