Start perfect pentru ASU Poli. Timişorenii au învins cu 3-0 Minerul Motru, în runda inaugurală

Data publicării:
asu-1

După o serie de raiduri la poarta oaspeţilor, golul a venit în minutul 37, dintr-un penalty obţinut de Ghinescu şi transformat de căpitanul Gălan. În partea secundă, alb-violeţii au dominat şi mai convingător şi au marcat două goluri pe contraatacuri-şcoală. Prima dată, în minutul 62, când Birău a pus latul la o centrare a lui Taub. Apoi, în minutul 74, când nou-intratul Vucea a ţâşnit pe dreapta şi a finalizat, cu calm, pentru 3-0.

Debut excelent pentru alb-violeţi, care adună primele puncte într-o ediţie care se arată a fi extrem de echilibrată. „Fiind primul meci încă nu merg lucrurile foarte bine. Ne bucură și ne dă moral faptul că am câștigat meciul de astăzi, dar jocul încă suferă și avem momente în care jucăm bine și momente în care jucăm mai puțin bine. Sperăm ca pe viitor să îmbunătățim acest aspect", precizează Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Poli Timișoara.

„Am marcat de obicei chiar la debuturi. Și în liga a cincea când am venit prima oară și în liga a patra și sunt foarte bucuros când marchez pentru Poli, e un sentiment aparte, parcă nu sunt la fel golurile ca celelalte. Suntem bucuroși că am făcut un joc bun și că până la urmă am dat trei goluri și am mai avut și alte ocazii", spune Cristian Gălan de la ASU Poli Timișoara.

Noul sezon din seria a patra a început spectaculos, cu 22 de goluri marcate în cele şapte jocuri. În celălalt meci disputat la Timişoara, Mama Mia Becicherecu Mic a pierdut, clar, 2-5, întâlnirea cu Metalurgistul Cugir, una din pretendentele la prima poziţie. Nou-promovata CNS Cetate Deva a câştigat şi ea cu 3-1 înâlnirea cu ACSO Filiaşi, în vreme ce principala candidată la locul ce duce în liga a doua, FC Hunedoara, a trecut cu 2-0 de Naţional Sebiş.

În runda următoare, ASU Poli va evolua sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la Millenium Giarmata, însă capul de afiş fiind al etapei este partida dintre CSM Lugoj şi Mama Mia Becicherecu Mic.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri