Succes categoric, pe terenul unei rivale

Data publicării:
fc hd asu poli

În fața a aproximativ 3.500 de spectatori, Birău a deschis scorul și tot el l-a majorat, după o fază în care portarul gazdelor, Claudiu Ciubotariu – titular în premieră, a alunecat.

„A fost o centrare ușoară, am vrut să mă duc pe ea, dar am alunecat din greșeală și ați văzut, s-a făcut 2-0 pentru ei”, a spus Claudiu Ciubotariu, FC Hunedoara.

Golul trei a venit în repriza secundă, de la Țugui, care a finalizat, cu calm, un contraatac rapid al echipei sale.  Scor de neprezentare pentru ASU Poli Timișoara, care continuă parcursul bun din campionat, acolo unde nu are decât o singură înfrângere.

„Am avut și momente în care am fost dezorganizați, dar, în mare parte, probabil că a fost cel mai bun joc al nostru. Creat și de atmosfera din jurul lui, dar și de terenul foarte bun de la Hunedoara”, a explicat Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Poli Timișoara

„Mă așteptam la o victorie din partea noastră, nu atât de clară pe cum cea realizată în această după-amiază. Sunt foarte bucuros pentru această victorie și mândru de toți colegii mei. Și… în rest… se aude ce este în vestiar”, a precizat și  Alexandru Birău, marcator a două goluri.

„Nu pot să reproșez nimănui că nu a făcut eforturi în acest meci. Din păcate, ne-a lipsit luciditatea și după primirea primului gol, iarăși, am căzut psihic”, a declarat și Victor Roșca, antrenorul celor de la FC Hunedoara.

ASU Poli a acumulat 18 puncte, cu unul mai puțin decât liderul Național Sebiș. Cele două echipe vor sta față în față, sâmbătă, pe „Știința”.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Tiberiu Mariș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri