Timișoara: buget suplimentat pentru spațiile verzi. Horticultura primește în plus 1,8 milioane de lei

Data publicării:
horticultura prima

Câțiva din consilierii locali ai Timișoarei sunt nemulțumiți că, în afara celor din zona centrală, parcurile şi locurile de joacă sunt ale nimănui. Contractele au expirat încă din vara anului trecut. Nici până acum nu s-a organizat o nouă licitație.

Potrivit autorităţilor locale, organizarea licitației durează minimum patru luni. Din vară până acum, caietele de sarcini au fost refăcute de nenumărate ori, tocmai ca să se evite eventualele contestaţii sau controale ale Curţii de Conturi.

În ceea ce priveşte bugetul majorat al Horticultura, conducerea societății susține că are nevoie de acești bani ca să-și continue activitatea.

Sunt șase luni de când spațiile verzi din Timișoara nu au mai fost întreținute. Curtea de Conturi a descoperit că în ultimii ani Primăria Timișoara a fost prejudiciată de cele două firme care se ocupau de spațiile verzi cu peste 8 milioane de lei. Practic, firmele au trecut în devize de lucrări sume umflate, depășind cifrele din oferta cu care au câștigat inițial licitațiile.

Reporter: Caterina Ledrer
Operator: Adrian Ionescu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri