Ţinuta perfectă, pentru Revelion. Câteva sfaturi pentru doamne și domnișoare

Data publicării:
tinuta prima

Fie că mergeţi într-un restaurant luxos sau într-un club extravagant, foarte important este să vă adaptaţi ţinuta la locul în care vă petreceţi Revelionul.

”Pentru doamnele care vor un look festiv și strălucitor și elegant, este bine sa își îndrepte atenția către rochiile strălucitoare, care vor face din ele un centru de interes al petrecerii. O idee bună ar fi rochiile cu accente metalice, fie aurii, fie argintii”, afirmă Cristina-Iosefina Dulcea, designer vestimentar.

Ni se recomandă ”o rochiță îndrazneață, cu decolteu generos, cu spatele adânc decoltat, de asemenea, cu inserții din dantelă prețioasă și cu accente metalice, care este un trend demn de abordat în noaptea de Revelion”.

Şi dacă vă petreceţi noaptea dintre ani la o cabană la munte, ţinuta nu trebuie neglijată: ”Putem renunța la outfiturile extravagante, pentru că nu este nevoie să impresionăm pe nimeni. Putem alege o pereche de pantaloni de piele ecologică, avem și varianta vătuită, cu pulovere supradimensionate sau fusta de piele ecologică, cu un cardigan călduros.

Coafura şi machiajul, sunt, deasemenea, importante. Alexandru Trandafir, hair stylist, explică: ”Prima împletitură pe care am realizat-o aș descrie-o foarte simplu. Părul împărțit în două: lateralul drept, lateralul stang, în patru. Asta e foarte important, am împletit în patru, după care am prins cele două laterale la spate”.

”Pentru început, am ales o bază de machiaj a feței, care dă luminozitate. Apoi am aplicat fondul de ten și anticearcănul. Acestea fiind produse cremoase, am filmat totul cu pudra, ca să dăm rezistență machiajului”, ne spune Andra Popescu, make-up artist.

Aflăm că ”este un machiaj schema clasică, asta înseamnă că se potrivește oricărui tip de ochi, este un degrade și, în funcție de coloristica aleasă, putem să facem un machiaj neutru sau mai colorat”.

”Un artificiu foarte bun este reprezentat de genele false, fie că sunt smocuri sau bandă. Ele dau un plus ochiului, îi dau expresivitate și îl conturează foarte frumos. Dar și aici e foarte important ce tip de gene folosim”, spune Andra Popescu.

”Sclipiciul, gliterele. Ele, cum am zis, dau un plus de extravaganță, reflectă lumina. Mai ales la petreceri, se vede foarte frumos, dar la fel ca la gene, trebuie să păstrăm o limită, ca machiajul să arate finuț și extravagant și să nu trecem pe altă parte”, ni se mai spune.

Iar doamnele care ţin cont de superstiţii vor purta în această noapte un accesoriu de culoare roşie.

reporter: Raluca Başu
operator: Andrei Marina
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri