Trei înfrângeri în patru etape. ACS Poli a cedat la limită, 1-2, în Ștefan cel Mare

Data publicării:
dinamo acs poli

Cosmin Matei a transformat fără emoţii de la punctul cu var şi a deschis scorul. Bucuria dinamoviştilor a ţinut doar trei minute, pentru că Elek a egalat din câțiva metri, la capătul unei faze care a început de la Zicu.

Gazdele au revenit în avantaj cu un minut înainte de pauză, când Gnohere şi-a trecut în cont primul gol pentru Dinamo, după o greşeală a portarului bănăţenilor. Poli putea egala în debutul reprizei a doua, când Curtean a executat foarte bine o lovitură liberă, dar Cerniauskas a prins cu emoţii. Replica lui Dinamo a venit imediat. Gavrilă a scăpat singur spre poarta lui Pap, dar Popescu a intervenit excelent. Ultimele ocazii au aparţinut oaspeţilor. Fai a salvat de pe linia porţii lovitura de cap a lui Melinte, iar Rufino şi Goga au trimis şi ei periculos pe lângă poarta lui Cerniauskas pe final.

„Nu meritam să pierdem, am dominat Dinamo de la un capăt la altul. Sunt foarte mulţumit de joc, am avut foarte multe ocazii, am controlat jocul, dar, din păcate, am luat gol pe contraatac. Eu cred că astăzi meritam, cu siguranţă, să câştigăm", spune Dan Alexa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara.

„Am avut și în prima și în a doua repriză o grămadă de ocazii și când vii în Ștefan cel Mare și domini Dinamo de la un capăt la altul, aproape tot meciul, nu știu dacă mai este ceva de zis", adaugă Robert Elek.

„În prima repriză cei de la Timișoara au fost mult mai prezenți în joc, au avut posesie, au controlat jocul", recunoaște Mircea Rednic, antrenorul dinamoviștilor.

ACS Poli rămâne fără puncte și după a doua deplasare din campionat. Timișorenii ocupă locul opt în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte, trei, cu o altă nou-promovată, FC Voluntari.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri