Trei zile de sărbătoare, de Ziua Timișoarei

Data publicării:
ziua

Perioada 1-3 august va fi una extrem de diversificată pentru timișorenii care vor să marcheze cum se cuvine Ziua Timișoarei.

Manifestările vor debuta vineri, 1 august, de la ora 9:00, în Parcul Central, unde, pe Aleea Personalităţilor, va avea loc dezvelirea busturilor lui Gheorghe Tohăneanu şi Nicolae Boboc, în acordurile fanfarei Garnizoanei Timişoara

În aceeași zi, iubitorii de jazz sunt invitaţi la Festivalul Blues pentru Timişoara, de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei.

Sâmbătă, 2 august, Piața Victoriei va răsuna în ritmurile mai multor artiști autohtoni. Este vorba despre Maxim, Lora, Elena Gheorghe şi Connect-R care vor susține un concert în centrul orașului începând cu ora 20.

Două ore mai tarziu, timișorenii care au împlinit vârsta majoratului, se pot înscrie la Crosul Nocturn. Concurenții vor alerga pe un traseu de circa 3,5 km, iar startul se va da începând cu ora 22:00, în faţa Primăriei Municipiului Timişoara.

De ziua tradiţională a Timişoarei, pe 3 august, pe scena din Piaţa Victoriei vor urca artişti internaţionali. Este vorba de Alice Francis şi Oceana. În încheiere va avea loc un foc de artificii.

redactor: Raluca Popa
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri