Universitatea Goldiş ICIM Arad - SBS Ostrava 79-57. Oaspetele, din autocar direct pe parchet

Data publicării:
icim prima

”Întârziate, obosite, 8 ore în autocar... nu a fost confortabil pentru noi!”, spunea Adela Moravkova, de la SBS Ostrava.

Intrate pe parchet direct din autocar, jucătoarele de la Ostrava s-au urnit greu şi au pierdut clar primele două sferturi, astfel că, la pauza mare, Universitatea Goldiş ICIM Arad conducea cu o diferenţă confortabilă de 20 de puncte.

”A fost greu, dar nu era nimic de aşteptat de la acest joc, pentru că am întârziat şi a fost greu pentru noi. Dar nu a fost atât de rău pe cât putea să fie”, a declarat Tomas Petlivas, antrenorul oaspetelor.

Partida s-a mai echilibrat în a doua jumătate, în condiţiile în care gazdele s-au relaxat şi şi-au permis să abordeze ultimele minute cu o formulă de echipă formată din jucătoare care nu au prins prea multe minute în teren în acest sezon.

”Am fost mulţumit de ritmul jocului, am fost foarte atenţi în defensivă, am făcut ceva greşeli, însă toată lumea a muncit din greu aşa că... da, a fost o după-amiază plăcută. Diferenţa nu a fost cel mai important lucrul pentru noi”, precizează Jose Araujo, antrenorul celor de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

Partida s-a încheiat cu scorul de 79-57. Cea mai bună marcatoare a fost din nou Meighan Simmons cu 18 puncte, urmată îndeaproape de noua achiziţie din această iarnă, ucraineanca Olena Samburska, care a reuşit 17 puncte.

”Fiecare meci are provocările lui. Pentru noi a fost să stăm concentrate, mai ales pentru că jocul a fost întârziat. Aşadar pentru noi a fost să stăm pregătite şi să avem grijă de lucrurile la care trebuia să fim atente”, a afirmat Monica Engelman, de la Universitatea Goldiş ICIM Arad.

Partida retur dintre cele două formaţii se va disputa, în această seară, tot la Arad.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri