UTA - 70 de ani. A fost organizată o întâlnire de gală a fostelor glorii cu suporterii

Data publicării:
uta

Momentul aniversar a fost marcat de o întâlnire de gală a fostelor glorii cu suporterii. Cu toate că în plan sportiv traversează cea mai slabă perioadă din istoria sa, căci echipa activează în prezent doar în divizia a treia, UTA a adunat o asistenţă numeroasă în sala Palatului Cultural. Alături de foşti jucători ai clubului, la eveniment a fost prezent şi Ladislau Petchovski, fiul legendarului Iosif Petchovski, simbolul dintodeauna al UT-ei.

”Eu nu sunt arădean. Am venit în Arad pentru UTA și am rămas în Arad pentru că am iubit aceasta echipa unde am jucat 12 ani. 330 de jocuri numai la UTA”, a afirmat Gabor Biro.

”Am debutat în 1972 și de atunci, cu mici excepții, UTA a fost pentru mine și am dat totul pentru UTA, și ca jucător, și ca conducător”, spune Dorel Cura.

”Pentru mine a fost și va rămâne echipa aceasta ca o religie, cum spunea domnul Rosenie, un cult!”, adaugă și Mihai Jivan.

Sâmbătă, aniversarea s-a mutat pe terenul de fotbal unde s-au disputant două meciuri demonstrative. Mai întâi, UTA 2015 a învins UTA 1990 cu 8 la 3, iar mai apoi UTA Old Boys a remizat, 6 la 6, cu echipa de Old Boys a Honved Budapesta.

Protestul suporterilor la Arad: pentru noi doar UTA contează!  

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri