Vara revenirilor, la CH Politehnica Timișoara

Data publicării:
CH poli

”Sperăm ca noul sezon competițional să fie unul mai bun pentru Poli Timișoara. Am încredere în jucătorii pe care i-am transferat și consider că putem să creștem în clasament, în această ediție nouă, pe care o vom începe pe 30 august”, spune Constantin Ștefan, antrenorul celor de la CH Politehnica Timișoara.

De la prima strigare pentru viitorul sezon au lipsit motivat stranierii Kaftin şi Chikovani. În schimb, au răspuns „prezent" toţi jucătorii transferaţi de Poli în intersezon.

”A fost o perioadă ok la Bacău, dar mi-am dorit să mă întorc acasă, și pentru binele familiei, și pentru a face performanță la Timișoara. Am mare încredere în noul proiect. Am văzut că clubul s-a mișcat destul de bine pe piața transferurilor. Au venit jucători de valoare, după părerea mea, și sperăm să facem o treabă cât mai bună”, afirmă Cristian Fenici. ”După foarte mulți ani, o revenire plăcută și mă bucur că mă întorc la club și sper să, prin experiența acumulată de atâția ani, să ajut clubul să-și îndeplinească obiectivele”, adaugă și Gheorghe Irimescu.

Alb-violeţii se pregătesc pe plan local până la finalul lunii, după care vor lua startul la două turnee de pregătire. Noul sezon din Liga Naţională începe pe 30 august.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri