Victorie în Cupa Europei Centrale. Universitatea Goldiş ICIM a învins la Arad echipa slovacă Piestanske Cajky

Data publicării:
icim 1

"Această echipă este excepţional pregătită fizic şi cu nişte idei tactice destul de bune. Încă o dată se demostrează că acestă Cupă a Europei Centrale nu este chiar cum se spune... de mâna a treia, a patra", spune Dan Moraru, director tehnic la Universitatea Goldiş ICIM.

Meciul a fost unul foarte alert în prima repriză, cele două echipe jucând practic fără apărare. Acest lucru s-a reflectat şi pe tabelă, arădencele fiind foarte aproape să atingă bariera de 50 de puncte înainte de pauză.

"Am fi putut controla mai bine jocul în ultimele 5 minute însă au fost mai agresive şi nu am putut controla ritmul jocului. Însă, în final, cred că a fost un joc plăcut ochiului", afirmă Jose Araujo, antrenor la Universitatea Goldiş ICIM.

Antrenorul oaspetelor, Martin Pospisil, a remarcat unde au fost gazdele mai bune și ce au greșit elevele sale: "Aradul a fost foarte eficientă în aruncările la coş, iar noi am jucat slab în defensivă în câteva momente ale jocului".

Pentru ICIM, cele mai multe puncte, 16, au fost marcate de Meighan Simmons: "A fost foarte rapid”, - Eşti obişnuită cu astfel de jocuri? ”Da, sunt. În America aşa jucăm! La colegiul unde am jucat întodeauna am avut un ritm rapid. Astea sunt jocurile care îmi plac şi care scot ce e mai bun din mine".

Meighan Simmons a fost urmată, în topul marcatoarelor de la ICM, de Laura Broofield şi Monica Engelman, fiecare cu câte 14 puncte.

Reporter: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri