Visul revenirii în Liga I continuă

Data publicării:
vis uta

UTA se va lupta cu FC Voluntari pentru ultimul loc din Liga I, după ce s-a impus, dramatic, în dubla cu Dunărea Călărași. Echipa lui Adrian Mihalcea câștigaseră turul barajului cu 3-1 însă avantajul a fost anulat după 35 de minute. Dennis Man a deschis scorul, apoi Curtuiuș a fructificat centrarea excelentă a lui Strătilă. În debutul reprizei secunde, Dunărea a trecut de două ori pe lângă gol. V. Alexandru nu a profitat de ieșirea hazardată a lui Miron, apoi a fost blocat de portarul gazdelor. Situația arădenilor s-a complicat când Manea a fost eliminat.

Fundașul a văzut al doilea galben pentru simulare. După doar 3 minute, UTA a marcat și al treilea gol pe contraatac, prin Ciprian Rus, abia intrat pe teren. Dunărea a dus meciul în prelungiri la devierea nefericită a lui Covaci.  În prima repriză suplimentară, Rus a finalizat excelent o acțiune individuală.

„Poate ne-am crezut dinainte câștigători, poate și îmi asum vina aceasta, nu am reușit să îi mobilizez pe băieți după meciul de acasă și ratările – să spun așa în ambele manșe – au făcut diferența”, a explicat Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călărași.

„Diferența cred că a făcut-o atitudinea și publicul extraordinar care ne-a împins de la spate”, a spus Sorin Botiș, căpitanul gazdelor.

Cum priviți acum spre Voluntari? Calificarea o să se joace tot aici la Arad și asta o să fie destul de bine pentru noi”, a povestit și Marius Curtuiuș, unul dintre marcatorii arădeni.

UTA va juca turul barajului cu FC Voluntari în deplasare, miercuri, de la ora 18:30,  în direct la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri