Weekend agricol, la Timişoara

Data publicării:
banat agralim 1

Întreg campusul de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului a fost transformat într-o imensă expoziție. Pe lângă animalele domestice, printre exponate și-au făcut loc un crocodil, pești exotici, dar și o pereche de păuni. ”Este o inițiativă bună. Este bine dacă s-ar face mai des așa ceva. E foarte benefică pentru copii și pentru iubitorii de animale”,” O idee bună, lăudabilă, datorită unor oameni cu suflet mare și care s-au implicat foarte, foarte mult”, ”Ar trebui încurajate astfel de expoziții, în primul rând pentru diversificarea speciilor crescute și a raselor, în primul rând”, spuneau vizitatorii.

”O varietate destul de bogată de produse și servicii, care se adresează în același timp publicului larg și mă gândesc la acest program de divertisment, dar și programul de seminarii științifice, workshop-uri și seminarii tematice, care se adresează, de data aceasta publicului profesionist”, anunță Rodica Olinic, consilier Relații Publice C.C.I.A.T.

Şi tot la târg se va lansa anul acesta şi marca înregistrată ”Made in Banat”. Orice firmă, asociație sau producător care va dovedi că marfa sau serviciul său provine din Banat sau promovează această zonă a țării, va putea să se înregistreze cu această marcă. 20 de firme au cerut certificarea. Doar 11 vor purta, însă, brand-ul ”Made in Banat”.

”Made in Banat vine în întâmpinarea lor în sistemul acesta. Mecanismele, să știți, vor fi pur și simplu dezbătute cu absolut fiecare din cei care doresc să participe la acest spectru de analiză și care să-și asume această marcă”, precizează Cristian Găină, membru al colegiului de conducere C.C.I.A.T.

Târgul Banat Agralim a ajuns la a 10-a ediție. Intrarea este gratuită.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri