Două „seturi”, calificare la pas

Data publicării:
informatica
Informatica Timișoara s-a calificat, pentru al doilea an la rând, în careul de ași al Ligii I de fotbal în sală. Bănățenii au câștigat clar și al doilea joc cu Dunărea Călărași și se vor lupta pentru un loc în finală cu United Galați - revelația sezonului.

Informatica Timișoara s-a calificat, la pas, în semifinalele Ligii de futsal. Deținătoarea Cupei României a câștigat și meciul doi al sferturilor de finală, cu Dunărea Călărași, 6-1, după ce în prima manșă se impuseseră cu 6-0. Reușita căpitanului Thiago, din minutul 4, a deschis tabela, iar „dubla" lui Simic au stabilit scorul la pauză, 3-0 pentru amfitrioni. În partea secundă, Călărașiul a trecut pe lângă câteva șanse de a reveni în joc, în vreme ce timișorenii au fost mai inspirați în fața porții adverse. Thiago, Rakic și, pentru a treia oară, Simic, omul meciului, au punctat pentru Informatica în repriza secundă.

"Astăzi am fost eu mai în formă, în următoarele jocuri poate fi oricine altcineva. Tot ceea ce e important este să jucăm bine și să câștigăm. Nu a fost chiar așa de ușor, însă cel mai important e că am luat și acest joc în serios și că am reușit să ne calificăm după doar două jocuri", a spus Milos Simic.

"A fost un meci diferit de cel de la Călărași, acolo am întâmpinat mai multe probleme. Și aici, în prima repriză am avut câteva greșeli dar, una peste alta, am fost mult peste ei. După câștigarea Cupei avem un moral bun... echipa e în creștere, sper să o ținem cât mai mult așa", admite Robert Lupu, antrenorul-jucător al Informatica Timișoara.

S-a încheiat 6-1, după ce oaspeții au punctat când mai erau doar opt secunde din joc și Informatica este pentru a doua la rând în semifinalele Ligii I, acolo unde va întâlni United Galați - liderul sezonului regular.

"Dacă vom trata la fel de serios și meciurile acelea, mai ales că jucăm primul meci acasă, să plecăm cu avantaj acolo, cred că avem șanse mari să trecem mai departe. Dacă nu învingem acasă, va fi foarte greu", a mai spus Lupu.

Primul meci din seria cu United Galați va avea joc săptămâna viitoare, la Timișoara. Cel de-al doilea și cel de-al treilea meci - dacă va fi cazul - se vor desfășura pe terenul liderului. În cealaltă semifinală vor sta față în față Odorheiu Secuiesc și Autobergamo Deva.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri