Doză de moral, înaintea derby-ului

Data publicării:
rezumat uta
UTA Bătrâna Doamnă a reușit a treia victorie consecutivă în liga a doua, deși startul de meci a aparținut Academicii Clinceni. Burlă a fost aproape de a înscrie, incredibil, în proprie poartă. În minutul 28, oaspeții au deschis scorul la Arad prin Predescu. UTA a revenit în repriza secundă. Adrian Petre a restabilit egalitatea și tot el a făcut 2-1, după o fază la care starea gazonului a influențat decisiv: a fost a 13-a reușită pentru atacantul de 18 ani.

„Mă bucur pentru Petre că reușește să înscrie meci de meci, azi a dat două goluri, mi-aș dori continue pe același drum”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

UTA a mai înscris o dată prin Andor, iar pe final, Clinceniul a redus din diferență la execuția lui Marius Coman, însă punctele au rămas la Arad.

„Noi, inexplicabil, ce am vorbit la cabină în pauză, am jucat, practic, pe dos”, a declarat și John Ene, antrenorul celor de la Academica.

„Le-am și spus la pauză că nu contează că suntem conduși, trebuie să ne dăruim pe teren și să avem o atitudine bună, ca să câștigăm meciul. Pentru că s-a întâmplat și la meciul de la Șefănești să revenim de la 1-0 și 2-1 și asta înseamnă că avem o echipă cu personalitate”, a completat Roșu.

După 14 etape, UTA a urcat pe șase, la două puncte în spatele locului care asigură barajul pentru promovare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri