Experiența face diferența

Data publicării:
MG_0177
Returul Diviziei A2 de volei feminin a început cu înfruntarea dintre cele două reprezentante ale Timișoarei, UVT Agroland și CSU Politehnica, desfășurată, la sala „Constantin Jude". În fața a aproximativ 300 de spectatori, formația pregătită de Bogdan Paul s-a impus fără mari emoții, cu 3-0 (25-16, 25-13, 25-18).

Politehnica nu a mai reușit să opună rezistență ca în jocul din tur, cu atât mai mult cât a fost lipsită de aportul uneia dintre jucătoarele de bază, Claudia Fantaziu. În aceste condiții, plusul de experiență al gazdelor a făcut diferența. Violetele au arătat ceva mai bine doar în setul 3, când UVT Agroland a mai odihinit din piesele de bază.

„Se mai întâmplă... s-a prelungit puțin, dar finalul a fost clar până la urmă, 3-0. Sperăm să facem cât mai multe victorii, pentru public, pentru noi, pentru noua promovare”, a spus Daniela Lupescu, de la UVT Agroland.

„Am jucat cu junioarele în teren, fetele de la Agroland au mai multă experiență și a ieșit un joc prost. În momentul în care au scos jucătoarele experimentate, au început să vină și punctele, jocul fiind mai lent automat”, a explicat Cerasella Șerban, antrenoarea celor de la CSU Poli.

„Mă bucur că sunt lucruri bune care se întâmplă în sânul echipei mele, pentru că mă raportez acum al echipa mea, dar pe de altă parte, sunt lucruri care în continuare mă deranjează. Sunt jucătoare care la noi în echipă ar trebui să facă lucrurile un pic mai bine”, a declarat și Bogdan Paul, antrenorul celor de la Agroland.

Cu succesul din derby, UVT Agroland Timișoara a ajuns la șapte succese din tot atâtea jocuri disputate în A2 Vest, timp în care elevele lui Bogdan Paul au cedat doar trei seturi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri