Fără emoții în fața ultimei clasate

Data publicării:
Untitled
SCM Politehnica a câştigat, fără mari emoţii, disputa din sala „Constantin Jude", în faţa ultimei clasate, CSM Făgăraş, din etapa a 11-a a Ligii Naţionale. Elevii lui Pero Milosevic au condus în permanenţă în faţa nou-promovatei şi s-au impus cu 27-20, aceasta fiind, de altfel, şi diferenţa maximă înregistrată între cele două echipe.

La pauză, alb-violeții au intrat cu un avantaj liniștitor de șase goluri (15-9), s-au relaxat în a doua repriză, dar au apăsat din nou pedala de accelerație în a doua jumătate a actului secund și au oprit tabela la 27-20. Filip Lazarov, cu șase reușite, a fost cel mai bun marcator al gazdelor, în vreme ce pentru brașoveni, ex-polistul Călin Leordean a fost cel mai prolific, cu 5 goluri. În ciuda succesului lejer, Pero Milošević, antrenorul gazdelor, s-a declarat nemulțumit de atitudinea arătată în teren de mai mulți jucători de-ai săi.

„Am câțiva jucători care joacă până la epuizare, care luptă și în apărare și în atac și unii care sunt un pic cam șmecheri. I-am avertizat înainte, dar acum o fac și public. Trebuie să se gândească mult la ceea ce le-am spus, pentru că nu o să le mai permit să facă asta”, a spus, la final, Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Politehnica urcă pe locul 9 în clasament, cu 14 puncte și poate pregăti în liniște derby-ul Banatului de miercurea viitoare, cu HC Adrian Petrea Reșița.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri