Flavius Biea, în ring pentru centura WBA Continentală

Data publicării:
biea 1
Flavius Biea se pregătește de cel mai important meci din cariera lui de boxeur profesionist. Pugilistul de 27 de ani urcă în ring, la finele săptămânii, în fața maghiarului Laszlo Toth, într-o confruntare care va conta pentru centura WBA Continentală la welterweight. Duelul dintre cei doi este main event-ul galei Noaptea Spartanilor - Confruntare pe Bega, care are loc sâmbătă, la sala Constantin Jude. Prima organizată în Banat, după mai bine de trei ani.

"Sunt bucuros că boxez acasă. Voi avea un meci destul de greu, dar sunt pregătit, am fost în cantonament în Anglia. M-am antrenat cu Ricky Hatton, cu Kell Brooks, cu cei mai buni și sigur voi da tot ce pot în ring", povesteşte Biea.

Confruntarea cu Laszlo Toth va fi a 12-a la profesioniști pentru Biea, care va avea în față un adversar cu 22 de victorii din 26 disputate la acest nivel.

"Maghiarul duce foarte mult în barbă. Nu a fost pus niciodată jos până acum. Are doar două înfrângeri la 12 reprize. Voi da tot ce pot, voi lucra mult la corp, la începutul meciului, dacă va veni ko-ul, va veni, eu oricum sunt pregătit pentru 12 reprize", continuă Biea.

"Cred în el pentru că am văzut că e un băiat cuminte, care își dorește enorm să reușească. Nu se mai pune la îndoială valoarea lui de boxeur, îi mai lipsesc câteva meciuri pentru a căpăta încredere, pentru a crește în forță și, de ce nu, la anul pe vreme asta să se bată cu campionul mondial", admite Sorin Florea, preşedintele King Promotion.

Gala organizată la Sala Constantin Jude mai programează alte patru confruntări, care vor avea în prim-plan alți patru pugiliști români. Printre aceștia, pugilistul Bogdan Dinu, sparring-partner-ul lui Anthony Joshua, deținătorul titlurilor mondiale IBF, WBA, WBO la categoria grea, după succesul în fața lui Wladimir Klitscko.

"Eu am o dorință ca de la gală la gală, copii să se autodepășească, să fie din ce în ce mai buni. Consider că gala care va avea loc aici la Timișoara va fi cea mai bună pe care am realizat-o până în momentul de față", a mai spus promoter-ul lui Biea.

Gala "Noaptea Spartanilor - Confruntarea de pe Bega" are loc sâmbătă, de la ora 20:00. Biletele pot fi procurate din rețeaua Eventim și de pe site-ul Eventim.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri