Fuček, la primul gol în alb-violet

Data publicării:
fucek-Custom
Sosit în vară la ACS Poli Timişoara, croatul Josip Fucek a marcat unicul gol al timişorenilor, în remiza cu CSM Poli Iaşi. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a marcat chiar în debutul reprizei secunde, după o fază lucrată de Croitoru şi Străuţ.

"Ne-am pus de accord, la vestiare, că trebuie să ieșim mai motivați, să marcăm. Am revenit, am luptat, am marcat și am scos un punct foarte important pentru noi. Sper ca în următorul joc, lucrurile să stea mai bine pentru noi", povesteşte Josip Fuček.

Unul dintre cei trei croaţi ce se regăsesc în lotul alb-violet crede că echipa sa se poate salva de la retrogradare şi vede misiunea bănăţenilor ca una demnă de un scenariu de film.

"În primul rând, am revenit de la -14 puncte, e un adevărat miracol, pentru Timișoara. Dacă rămânem în prima ligă, fără să jucăm barajul, e deja poveste de film. Sincer, nu am crezut că putem face acest lucru. Merită felicitați toți jucătorii, pentru modul în care s-au luptat", a continuat Fuček.

Ajuns la ACS Poli după o scurtă experienţă în Islanda, Josip Fucek a bifat 12 jocuri sub comanda lui Ionuţ Popa, care l-a trimis în teren în postura de titular în 11 dintre acestea. Croatul este unul dintre cei mai buni pasatori din lotul timişorean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri