Futsal | România, la barajul pentru Europene

Data publicării:
futsal rom
Naţionala de futsal a României a ratat calificarea directă la Euro 2018 după ce a pierdut categoric derby-ul pentru locul 1 în grupa a patra preliminară, cu Portugalia, scor 0-4. "Tricolorii" au fost surclasaţi la Călăraşi, iar lusitanii au marcat trei goluri în prima repriză.

Bruno Coelho a reuşit „dubla", iar Marcio a punctat după o pasă senzaţională a lui Ricardinho. Joao Mato a marcat ultimul gol al întâlnirii, cu 28 de secunde înainte de final, iar Portugalia s-a impus cu 4-0.

"A fost foarte greu pentru că am început meciul prost, am luat acel gol pe greşeala noastră şi ştiam că va fi o presiune foarte mare. Portugalia este o echipă foarte mare, dar noi azi, cred că acel gol ne-a împiedicat pe noi să ne ridicăm mai sus la un nivel", spune Robert Lupu antrenor-jucător al României.

"Este bine că mergem în play-off. Acum să vedem tragerea la sorţi şi va trebui să ne pregătim Sperăm să avem o tragere facilă. În caz că vom prinde un adversar puternic, va trebui să ne pregătim, altă variantă nu avem", susţine şi Emil Răducu Dunărea Călăraşi/România.

Romania a încheiat, astfel, grupa 4 pe locul al doilea şi merge în play-off-ul pentru Euro, alături de alte şase echipe şi de cel mai bun loc 3 din preliminarii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri