Handbal | Steaua și Dinamo au remizat la Timișoara și Reșița

Data publicării:
SCM-Politehnica-Steaua-handbal-oct-2016
Steaua și Dinamo au fost ținute în șah, în Banat, în etapa a șasea a Ligii Naționale de handbal masculin, după dueluri pe muchie de cuțit cu SCM Politehnica și HC Adrian Petrea Reșița. Amănunte despre aceste jocuri, în rubrica sport.

Rivalele Steaua și Dinamo au fost ținute în șah la Timișoara și Reșița, după două partide cu finaluri dramatice. oli Timișoara și Steaua au oferit un nou meci pe muchie de cuțit, după cele din sferturile sezonului trecut. A fost 26-26, după ce Poli a condus în trei rânduri cu cinci goluri pe tabelă: 20-15, 22-17 și 23-18! Oaspeții au revenit, în mare, grație paradelor lui Florin Dragomir, care la 42 de ani a blocat excelent poarta vizitatorilor și chiar au trecut la conducere pe final, 25-26, iar Ștefan a marcat pentru 26-26. În ultimele secvențe, ambele echipe au mai avut câte o posesie, dar Dimitrijevic a trimis în bară, iar Poli nu a găsit drumul către gol.

Ovidiu Mihăilă, tehnicianul oaspeților s-a declarat mulțumit de remiză, în vreme ce gazdele nu au dat nicio declarație, deși reprezentanții mass-media au așteptat aproape jumătate de oră, la final.

„Am revenit în joc, după ce am fost conduși la o diferență de cinci goluri. Am schimbat anumit lucruri, ceea ce ne-au adus din nou în meci și am reușit să scoatem un egal care pentru mine e mulțumitor”, a spus Mihăilă, la final.

La Reșița, Shota Tevzadze a apărat o aruncare de la șapte metri în ultimele secunde în fața lui Sajad Esteki și a făcut ca tabela să rămână la 33-33. Principalul om al meciului a fost însă sârbul Reșiței, Dusan Trifkovic, care a încheiat partida cu 14 goluri marcate, dintre care șase din aruncări de la șapte metri! Trifkovic a marcat inclusiv ultimele două goluri ale partidei, egalând de la 31-33.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri