HOCHEI. Înfrângere în prelungiri

Data publicării:
CORONA

Corona Braşov a pierdut disputa din Liga Mol de pe teren contra celor de la Dunaujvaros cu scorul de 3 la 2 după prelungiri.

Oaspeţii au început perfect disputa din Patinoarul Olimpic şi au preluat conducerea după 4 minute cu golul lui Justin Cseter. Tot hocheistul american a punctat pentru 2 la 0 zero în startul reprizei secunde şi oaspeţii păreau în controlul partidei. A urmat replica braşovenilor cu reuşitele semnate de Matyas Biro şi Ian McDonald. Partida a intrat în prelungiri după 2 la 2 în timpul regulamentar iar în repriza suplimentară oaspeţii au fost cei care au punctat. Golgheterul la zi în Liga Mol, Keegan Danserau, a înscris golul victoriei pentru oaspeţi după trei minute. Braşovenii scot astfel doar un punct din acest joc şi 49 de puncte se menţin pe locul 4 în Liga Mol.

"Am avut posibilitatea să închidem meciul încă din timpul regulamentar. Pe finalul jocului am petrecut mult timp în zona ofensivă dar am fost imprecişi la finalizare. Din păcate am luat doar un punct din acest meci, este bun, dar ne doream mai mult", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov.

Pentru galben-albaştrii urmează o nouă dispută în Liga Mol contra noului lider Ujpest. Partida dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă de la ora 18.30 în Pationarul Olimpic. La acest joc este aşteptat să debuteze şi noua achiziţie a lupilor, canadianul Bryan McGregor.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri