HOCHEI. Meciuri importante

Data publicării:
HOCHEI

După o săptămână de pauză hocheiştii de la Corona Braşov revin în meciurile oficiale din Erste Liga. Braşovenii revin pe gheata proprie, în fața fanilor pentru două jocuri importante contra celor de la Ujpest şi Dunaujvarosi. 

Cu o zestre de doar 4 puncte din cinci jocuri galben-albaştrii au nevoie de toate cele 6 puncte pentru a se menţine aproape de echipele din vârful ierarhiei.

"Din ultima deplasare trebuia să aducem mai multe puncte. În acest weekend îi înfruntăm pe cei de la Ujpest vineri seara, şi vom aborda cu multă concentrare următorul meci. Nu îmi place să gândesc înainte, la meciurile următoare dar misiunea noastră pentru următoarele două jocuri este să adunăm 6 puncte", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov .

Braşovenii au lotul valid înaintea acestor confruntări după revenirea lui Zsombor Molnar.

"Am mulţi jucători la dispoziţie şi trebuie să decid cine va juca în următorul meci şi cine va evolua sâmbătă. Dar acum suntem în efectiv complet, Molnar Zsombor este în echipă, a evoluat cu Steaua în campionatul intern, deci este un lucru benefic să avem toată echipa la dispoziţie", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov.

Corona Braşov va întâlni Ujpest, vineri, 6 octombrie ora 18.30 si Dunaujvaros, sâmbătă, 7 octombrie, ora 18.30. Până atunci braşovenii vor anunţa şi ultimul stranier pentru a putea fi înscris pe lista jucătorilor ce vor evolua în Cupa Continentală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri