HOCHEI. Victorie pentru Corona

Data publicării:
HOCHEI

Hocheiştii de la Corona Braşov au învins gruparea Ujpest cu scorul de 5 la 3 în Liga Mol.

HOCHEI

Braşovenii au reuşit unul din cele mai bune jocuri din acest an în faţa celei mai în formă echipă din Ligă chiar la debutul canadianului Bryan McGregor în tricoul lupilor. Prima parte a fost una echilibrată dar la prima pauză oaspeţii conduceau cu 1 la 0, gol reuşit de Hegyi. Actul secund a aparţinut gazdelor care au întors scorul la 2 la 1 cu reuşitele lui Klempa şi Mihaly. Ajutaţi încă o dată de paradele de excepţie a lui Toke, braşovenii şi-au completat seara cu încă trei goluri în ultima treime, reuşite de Otto Biro, Klempa şi McDonald. Pentru oaspeţi în ultimele 20 de minute Nemeş a reuşit o dublă. Braşovenii se află pe locul 4 în Liga Mol cu 52 de puncte, cu 4 puncte mai mult decât următoarea clasată Dunaujvarosi dar şi patru meciuri mai mult disputate.

"Am jucat foarte bine şi am arătat multă intensitate. Am reuşit să profităm de câteva din greşelile lor şi am marcat. Sunt trei puncte mari pe care vom construi în continuare iar acest joc ne dă încredere", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov.

Marţi de la ora 18.30 Corona Braşov întâlneşte Ferencvaros în Liga Mol într-un meci ce aduce în faţa braşovenilor echipa pregătită de fostul antrenor al lupilor, Greg Lindqvist. Cu ocazia acestei partide se va organiza ediţia din acest a Teddy Bear Toy Toss. Spectatorii vor putea arunca pe gheaţă, la primul gol marcat de formaţia braşoveană, jucării de pluş care mai apoi vor ajunge la copii din centrele de plasament. Partida Corona Braşov - Ferencvaros are loc marţi, 13 decembrie, de la ora 18.30 şi este transmisă în direct de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri