Jocul cu CSU Suceava, reprogramat

Data publicării:
ch poli
Meciul de handbal pe care SCM Politehnica Timișoara îl are cu CSU Suceava, în Liga Națională, a fost reprogramat pentru săptămâna viitoare. Partida trebuia să aibă loc mâine seară, de la ora 19, dar bănățenii au găsit înțelegere la clubul bucovinean și la Federația Română de Handbal, pentru amânarea cu aproape o săptămână, în seara de marți, 29 noiembrie, la ora 19.

„Noi am cerut celor de la Suceava să nu jucăm miercuri, ci după deplasarea din Slovenia. E în interesul handbalului românesc ca echipa noastră să se califice! Și nu era ușor să evoluăm miercuri, iar apoi joi noaptea să plecăm spre Slovenia, pentru a juca sâmbătă un alt meci”, spune, după meci, Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

În acest mod, violeții vor putea pregăti mult mai manșa retur cu Riko Ribnica, din turul III al Cupei EHF. Bănățenii au învins, sâmbătă, cu 27-22, dar nu se consideră deja calificați. Pero Milošević, antrenorul lui SCM Poli a dat exemplul lui CSM București, care au fost eliminați de croații de la Zamet, în turul anterior.

„Am văzut cum CSM a câștigat acasă la șase goluri diferență, cu Zamet și apoi au pierdut acolo. Va fi foarte dificil, niciodată nu știi ce se poate întâmpla în cupele europene”, a continuat Milošević.

Returul din Slovenia are loc sâmbătă. Dacă se va califica, SCM Poli va deveni doar a cincea echipă românească ce ajunge în grulepe cupei EHF, după Ştiinţa Bacău, HCM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti. Până acum, bănățenii au âştigat toate cele 5 jocuri disputate în acest sezon în tururile preliminare ale Cupei EHF.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri