Marko Simovic va sta departe de parchet cel puțin trei săptămâni

Data publicării:
scm poli 2
SCM Politehnica a terminat meciul cu CSM București fără doi jucători importanți. După eliminarea lui Andrei Santeiu, violeții au rămas și fără inter-ul Marko Simovic, care a suferit o accidentare gravă la umărul stâng - cel la care suferise o operație, înainte de a veni la Timișoara. Oficialii așteaptă un RMN pentru a vedea dacă se vor mai putea baza în acest sezon pe jucătorul de 29 de ani.

„Sper să fie doar o luxație... sper să nu fie implicat ligamentul. Știți foarte bine că a avut o operație la umărul stâng... însă dacă mă întrebați pe mine la cald, părerea mea acum la cald e că sezonul s-a terminat pentru el”, spunea, la finalul meciului, Attila Horvath, antrenor secund la SCM Politehnica Timișoara.

„Momentan va sta trei săptămâni în ghips, în orteză. Apoi vom face un RMN, pentru a vedea exact cât va lipsi”, a declarat Dan Dumitru, managerul sportiv al timișorenilor.

În aceste condiții, SCM Poli va aborda meciul cu HC Odorhei, de miercuri, fără patru jucători importanți. Lista pe care se află Simovic și Santeiu mai este completată și cu Lasica și Pejovic, încă nerefăcuți după operațiile suferite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri