Nemulțumiți de starea gazonului

Data publicării:
gazon
Rezultatul confruntării dintre CFR Cluj şi ACS Poli (2-2) a trecut în plan secund pentru jucătorii celor două echipe. Meciul din Gruia a fost disputat la minus trei grade şi pe un teren îngheţat, care le-a dat mari bătăi de cap.

„Aş vrea să vină şi cei de la birouri să joace pe un asemenea teren şi după aceea să comenteze. La sfârşitul meciului cred că nu i-ar mai interesa rezultatul şi doar ar fi fericiţi că ies sănătoşi de pe teren”, a spus Cătălin Straton, portarul timișorenilor.

„Este imposibil să joci fotbal aici. Cred că este foarte periculos să joci fotbal în astfel de condiţii”, recunoaște Filipe Nascimento, de la CFR Cluj-Napoca.

„Cu toate că s-a dat drumul la caldură de ieri dimineaţa, au fost -11 grade, terenul foarte îngheţat, foarte periculos pentru jucători, n-au putut sta în ghete, dar nu-i o scuză”, a admis și Vasile Miriuț, antrenorul CFR-ului.

„CFR-ul are un stadion impecabil, dar și terenul trebuie să se prezinte la înălțimea așteptărilor”, a completat Ionuț Popa.

CFR Cluj a ratat ocazia de a rămâne la şase puncte în spatele liderului Steaua. Etapa viitoare, ardelenii întâlnesc CS U Craiova, echipă pe care o pot depăşi în clasament, în cazul unei victorii. Duelul din Bănie va fi transmis vineri, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri