O surpriză plăcută | BC SCM Timișoara - U BT Cluj-Napoca, 78-69

Data publicării:
surpriza bct
Timișoara a reușit marea surpriză în faza secundă a Ligii Naționale, rezervată primelor șase clasate. Neînvins în ultimele nouă partide, liderul U-BT Cluj a terminat în avantaj doar primul sfert, după care timişorenii au controlat jocul. Cu 26 de puncte, Mladen Jeremic a fost omul meciului pentru bănăţeni, care s-au impus cu 78-69 şi şi-au trecut în cont prima victorie din faza a doua a campionatului.

„Am avut un spirit foarte bun, mă bucur că am reuşit să revenim după două-trei meciuri mai puţin fericite. Important a fost nivelul de combativitate, am reuşit să nu mai cedăm atâtea recuperări defensive şi să băgăm mingea în coş în momente importante”, a spus, la final, Tudor Costescu, antrenorul celor de la BC SCM Timișoara.

„Poate e bine venită această înfrângere, un duş rece. Scopul nostru, cu siguranţă, rămâne acelaşi, şi anume să câştigăm fiecare meci în care intrăm, să jucăm un baschet de calitate şi, evident, să câştigăm titlul. Nu se schimbă obiectivele noastre după un singur meci”, a admis și Mihai Silvășan, tehnicianul lui U BT Cluj-Napoca.

Clujenii rămân pe prima poziţie în Liga Naţională, dar mai au un avans de doar 3 puncte faţă de CSU Sibiu. Primele două clasate au derby etapa viitoare, miercuri, de la ora 17.00, în direct la Digi Sport 4. Tot atunci, Timişoara se deplasează la Bucureşti, pentru duelul cu Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri