Obiectiv: locul de baraj

Data publicării:
foto-7
ACS Poli Timisoara joaca cu Concordia Chiajna in meciul de fotbal disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara
ACS Poli Timișoara a închieat sezonul regular cu 28 de puncte obținute pe teren. Însă, în urma penalizării bănățenii au doar 14 puncte în ierarhie, astfel că vor începe lupta pentru evitarea retrgoradării cu jumătate din zestre. Chiar și așa, alb-violeții sunt convinși că pot ocupa locul ce duce la barajul de supraviețuire - obiectivul echipei în acest moment. Ionuț Popa speră însă ca totul să se decidă pe teren.

„Cred că asta e ambiția lor, dar, repet, sper să nu fim încurcați. În ce sens încurcați? În multe probleme... dacă nu mi-ar fi frică de suspendare aș vorbi și de arbitraj astăzi”, spune Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

Jucătorii timișoreni spun că au lăsat în urmă ideea penalizării și susțin că decizia menținută de TAS n-a făcut decât să îi ambiționeze și mai mult.

„În urma acestui răspuns s-a format o echipă, din toate punctele de vedere, aici la Timișoara. Ne dorim din sufletul să ne salvăm... nu contează de pe ce loc, pentru noi e important e să ajungem pe un loc de baraj”, admite Marius Croitoru, căpitanul timișorenilor.

„Datorită domnului antrenor, care a fost lângă noi tot timpul, dar și conducerii - am reușit să facem acele puncte. Dacă era normal aveam 28 de puncte azi, dacă nu plecam cu -14. Asta e, mergem înainte, sperăm până la ultimul meci”, adaugă Alin Șeroni.

Programul meciurilor din faza play-out-ului va fi stabilit conform tabelului Berger, astfel că, ACS Poli Timișoara va începe lupta pentru menținerea în prima ligă pe terenul celor de la FC Botoșani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri