Pauză de… canabis

Data publicării:
ambnulanta
Un adolescent de 16 ani din Arad a testat astăzi prima sa țigară cu cannabis. Și nu oriunde, ci chiar în curtea școlii la care învață. Băiatul a ajuns de urgență la spital, iar poliția a început o anchetă în acest caz.

Adolescentul este elev în clasa a X-a. Era în pauza, când a testat țigara cu cannabis. Imediat după i s-a făcut rău.

„În prima pauză, unui elev de clasa a zecea i s-a facut rău, fiind anunțată de către colegi. Când am ajuns eu era căzut, căci eu am fost la oră, între timp am ieșit și eu și m-am dus în curte unde s-a întâmplat, și da era cazut...”, explică Iulia Ghinga, directorul liceului.

Prima care i-a acordat elevului primul ajutor a fost asistenta scolii.

„Colega de clasă m-a chemat, doamna asistență haideți repede, la colegul meu, și a spus numele, îi este rau. Unde e colegul tău? În curte. Am mers în curte și mă așteptam să stea în picioare sprijinit de zid, și vărsând, nu a fost așa, l-am găsit căzut în stare de inconștiențî, l-am pus în poziția lateral de siguranță și am chemat salvarea cu ajutorul copiilor, am anunțat și diriginții, am stabilit o legătură, să anunțăm și părinții, a venit salvarea și l-a luat pe elevul nostru”, a explicat Andreea Ciocârlan, asistent școlar.

DIICOT Arad a început o anchetă în acest caz. Se pare că elevul a primit țigara cu canabis chiar de la o colegă de clasă, care a procurat-o ,la rândul ei, de la un elev mai mare. Adolesecntul și-a revenit, dar rămâne sub supreveghere medicală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri