Primul succes în deplasare, conturat după pauză

Data publicării:
Șoimii Pâncota – Politehnica Timișoara 0-3
ASU Politehnica Timișoara a obținut primul succes „afară”, pe terenul codașei Șoimii Pâncota. Victoria s-a conturat însă doar în a doua repriză, când nou-intrații Patrick Niță și Dănuț Bilia au schimbat fața jocului. Cei doi au colaborat la primul gol, semnat de Cătălin Bădăuță, urmat de reușita lui Telescu și cea a lui Niță, aproape de final.

„Mai greu a fost primul gol, apoi știam că o să meargă mai bine jocul, dar dacă nu învingem sâmbătă degeaba am câștigat astăzi”, a spus, la final, Patrick Niță.

„Sunt nemulțumit de randamentul unor jucători pentru că în mod normal trebuia să se respecte. Nu contează adversarul, trebuie să joci bine în astfel de jocuri. Am făcut schimbări și sunt mulțumit de jucătorii care au intrat și de randamentul pe care l-au dat”, a precizat și antrenorul timișorenilor, Sorin Brîndescu.

Gazdele au rămas doar cu performanța de a nu încasa gol în prima repriză, pentru prima dată în acest campionat, asta deși au efectuat un singur antrenament înaintea jocului.

„Am făcut ieri un antrenament de o oră, astăzi am venit să jucăm – eu zic că astăzi nu ne-am făcut de râs, am făcut tot ce am putut posibil pentru a limita proporțiile scorului”, a recunoscut Dumitru Mitu, căpitanul Șoimilor.

Cu succesul de la Șiria, ASU Politehnica iese din zona roșie, adună opt puncte, cu unul în plus față de Luceafărul Oradea, prima echipă de sub linie, formație care va evolua sâmbătă, de la ora 12:00, pe Dan Păltinișanu, într-un duel transmis în direct de Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri