Proteste şi în alte oraşe din Vest

Data publicării:
arad si deva
Protestele au continuat și în alte orașe din vestul țării. Pentru a șasea seară consecutiv, de când Guvernul a promulgat ordonanța 13, oamenii au ieșit în stradă la Deva și la Arad. Mii de persoane au cerut demisia executivului, despre care spun că nu mai reprezintă încredere pentru cetățenii din țara noastră. Oamenii au scanadat și au mărșăluit pe bulevardele din oraș.

La Arad, protestatarii au ieșit din nou în stradă, nemulțumiți de acțiunile Guvernului. Sâmbătă, manifestanții s-au plimbat prin oraș cu un sicriu pe care erau lipite mesaje pentru liderii social-democraţi.

Duminică, 3.000 de manifestanți s-au adunat în fața Primăriei. Apoi, oamenii au mărșăluit prin centrul orașului și s-au oprit în fața sediului PSD Arad. Printre ei, un protestatar îmbrăcat în călău.

„Deși s-a dat ordonanța de abrogare, dar trebuie să fim foarte vigilenți, pentru că lupul își schimbă părul, dar năravul ba, și s-ar putea să avem o mare surpriză în parlament.”

„Deci nu avem nimic cu PSD-ul, să-și dea demisia guvernul ăsta, și să vină să facă treaba, ce au promis, nu cu ordonanțe și cu alte, ce au făcut în program.”

„În primul rând, nu am încredere în guvernul ăsta, nu sunt îmotriva partidului PSD care a fost ales, dar formula în care s-au prezentat nu ne face încrezători în viitor, și vrem o schimbare.”

Și la Deva, oamenii au ieșit din nou în stradă. Duminică, 3.000 de persoane au scandat și au agitat pancarte în Piața Victoriei din oraș. Oamenii au cerut demisia Guvernului, despre care spun ei ca nu mai este de încredere. Manifestanții au pornit în marș în oraș, pe un traseu de 6 kilometri, cu opriri la Instituția Prefectului și sediul PSD Deva.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri