Remiză înaintea plecării în cantonament

Data publicării:
amical uta
UTA Bătrâna Doamnă a terminat la egalitate singurul amical de dinaintea plecării în cantonamentul din Spania. Arădenii au remizat, 2-2, cu divizionara C, Gloria Lunca Teuz Cermei, după o partidă în care au condus cu 2-0, grație reușitelor semnate de Burlă și Adrian Petre. Vârful de 18 ani a ratat și un penalty, în cea de-a doua repriză. Laurențiu Roșu l-a folosit și pe Dumitru Muntean, însă nu și pe macedoneanul Adili, răcit.

„Un antrenament bun, păcat că nu am câștigat - am avut și penalty ratat de Petre, dar una peste alta, e important că am reușit să jucăm, să terminăm meciul așa cum ne-am propus și vom continua cu pregătirea”, a spus, la final, Laurențiu Roșu, antrenorul UTA-ei.

Arădenii au luat, ieri, calea Spaniei, pentru cantonamentul de la Oliva Nova, acolo unde Roșu va avea la dispoziție 25 de jucători, după ce Robert Vîlceanu a semnat cu gruparea alb-roșie. În vârstă de 19 ani, mijlocașul ofensiv a venit de la Steaua, echipă de la care a fost împrumutat și la FC Voluntari. Roșu așteaptă încă un atacant în Spania.

„Au fost unele soluții de atacanți, care ne-am fi dorit să vină aici, dar nu s-a putut. În continuare, căutăm și vedem care va fi atacanul care își dorește să vină aici la noi și să ne ajute”, a completat Roșu.

UTA va susține 4 jocuri de verificare în Spania. Arădenii joacă pe 6 februarie cu una din formațiile de top din Coreea de Sud, FC Seongam, de șapte ori campioană națională. Apoi, pe 12 februarie, „roș-albii" întâlnesc echipa Dalian Yifang, din liga a doua a Chinei, în vreme ce alți doi adversari vor veni din zonă. Alb-roșii rămân în peninsulă până pe 12 februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri