Rugby | S-au răzbunat pe clujeni

Data actualizării: Data publicării:
saracens
Timișoara Saracens a obținut o victorie categorică astăzi, în Superliga de rugby, scor 60-23 (32-9), în fața Universității Cluj. Bănățenii au marcat nouă eseuri în meciul disputat pe stadionul „Dan Păltinișanu": câte două prin Tevita, Gorcioaia și Morisson și câte unul prin Zaharia, Pretorius și Rivas.

Trei jucători au executat astăzi loviturile de picior ale formației timișorene. Stefano Hunt a adus în total 11 puncte pentru bănățeni, din patru transformări de eseu și o lovitură de pedeapsă. Câte o conversie au mai reușit Pretorius și Rivas, la primul meci al campioanei cu Sosene Anesi în rolul antrenorului principal.

"Nu a fost chiar evoluția pe care o așteptam, dar sunt mulțumit pentru victorie și pentru faptul că am izbutit și punctul bonus ofensiv. Chiar și așa, mai avem multe lucruri de pus la punct în următoarele zile", spune Sosene Anesi, antrenorul principal al Timișoara Saracens.

Bănățenii recunosc că nu au trecut complet peste eșecul suferit cu rușii de la Krasnîi Iar, dar spun că se vor aduna pentru următoarele două jocuri din campionat, cu Dinamo și CSM Știința Baia Mare, ambele în deplasare.

"A fost un duș rece, un șoc care o să ne rămână mult timp în minte, de acum încolo. Încercăm să ne adunăm și să mergem în continuare pe drumul nostru, cu obiectivul nostru, acela de a deveni campioni", a recunoscut Daniel Ianuș, căpitanul lui Timișoara Saracens.

"Ultimele zile au fost destul de dificile pentru noi. Băieții încă încearcă să treacă peste eliminarea din jocul cu rușii, dar cu toții suntem conștienți că acum trebuie să ne concentrăm doar asupra singurului obiectiv rămas, câștigarea Superigii", a mai adăugat Anesi.

Înaintea duelului de sâmbătă, cu Dinamo, Timișoara Saracens ocupă tot locul secund în Superligă, cu 35 de puncte, la egalitate cu rivala Știința Baia Mare - ambele cu două meciuri mai puțin decât liderul Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri