Se micșorează „colonia” sârbă

Data publicării:
informatica
Vicecampioana României la fotbal în sală, Informatica Timișoara, a pierdut doi jucători importanți. E vorba despre internaționalii sârbi Slobodan Janjic și Slobodan Rajcevic, care au decis să nu mai continue pe Bega și în 2017. Unul dintre plusurile din sezonul trecut, Janjic a bifat mai puține minute în actuala stagiune, în vreme ce Rajcevic a ales să semneze cu campioana Croației, Zagreb Nacional - grupare care l-a ofertat și înainte ca acesta să ajungă la Timișoara, în vară.

„Janjic nu a mai intrat în vederile lui Robert... antrenorul decide, iar în ceea ce îl privește pe Rajcevic el și-a manifestat intenția de a pleca, după ce i-am făcut contractul. A vrut să plece la Zagreb, însă totul a culminat cu meciul de la Târgu Mureș unde s-a încălzit și gând să intre în teren i-a spus lui Robi că nu poate juca”, a explicat Gabriel Lungu, președintele grupării.

Informatica s-a mai despărțit în ultimele săptămâni și de Florin Matei, care a ales să revină la Autobergamo Deva, dar oficialii au de gând să umple golurile lăsate, atât cu jucători din campionat, cât și din afara lui.

„Avem nevoie și de jucători români, nu putem fi doar o echipă de străini. Ne gândim doar la jucători comunitari, pentru că cu extra-comunitarii ai multe cheltuieli, te costă mult... vizele”, a continuat Lungu.

Timișorenii, care au încheiat 2016 pe locul 3, la egalitate cu Autobergamo și la un punct în spatele liderului United Galați se va reuni pe 10 ianuarie, la sala „Constantin Jude”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri