Seară de scurtmetraje la ceainărie

Data publicării:
FILME CEAINARIE

Cei care s-au săturat să îşi petreacă serile în casă, sau pur şi simplu vor să se adune cu prietenii într-un cadru inedit, pot merge la ceainăria unde au loc, săptămânal, evenimente deosebite. Aseară, de exemplu, organizatorii le-au pregătit oaspeţilor cele mai bune scurtmetraje care au apărut în arealul cimematografic în ultima perioadă.

În grupuri de doi sau trei prieteni, oamenii se strâng şi schimbă impresii. Totul se întâmplă lângă o ceaşcă de ceai bun şi aromat. Iar seara sunt proiectate cele mai bune scurtmetraje naţionale şi internaţionale.

„E mai interesant pentru că poţi să socializezi cu mai mulţi oameni şi e o altfel de atmosferă şi poate te uiţi la nişte filme de care nu ai auzit sau pe care nu ai putea să le vezi acasă chiar astăzi", client al ceainăriei. 

„Suntem într-un cadru social. Este mult mai frumos şi ai cu cine să discuţi despre un film, altfel te poţi bucura este mult mai OK", client al ceainăriei.

Fimele sunt ales pe sprânceană. E o bună ocazie să vezi un film pe care de acasă, din fotoliu, poate nu l-ai vedea niciodată.

„Ne uităm la nişte scurtmetraje, 11 mai exact. Sunt câştigătorii festivalului „Short to the point", un festival internaţional care în fiecare lună alege mai multe scurtmetraje, câştigătoare la mai multe categorii: „Best director", „Best young director", „Best documentary", „Best animation", Alina Mohorea, organizator.

Întreaga aventură în lumea filmelor durează două ore, timp în care toată lumea este atentă la micul ecran proiectat pe unul dintre pereţi.

Seara de scurmetraje este cu intrare liberă, singurul lucru pe care trebuie să îl achite clienţii fiind nota de plată.

Reporter: Ruxandra Morar
Operator: Alexandru Apetroae

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri