Service auto, unic în țară

Data publicării:
service cd
La Timișoara, clienții unui service auto nu mai au cum să pună la îndoială calitatea serviciilor sau schimbul de piese pentru că întrega procedură mecanică este filmată și transmisă proprietarului mașinii pe un cd. Astfel, șoferii pot sta linistiți că piesele stricate chiar sunt schimbate cu unele noi sau că uleiul și filtrele sunt de cea mai bună calitate.

„Am finalizat înlocuirea filtrelor și a uleiului și acum voi transfera fișierele pe calculator pentru a le încărca pe cd și a le înmâna clientului pentru garanția lucrării”, povestește Alexandru Spiță, mecanicul auto care a venit cu această idee.

Alexandru are 29 de ani și este mecanic auto în Timișoara. A pornit afacerea în urmă cu aproape 10 ani, într-un garaj închiriat. A înțeles că numărul clienţilor va creşte odată cu încrederea acestora în serviciile pe care service-ul său le oferă.

„Frica lor cea mai mare este că nu se schimbă, nu se înlocuiesc filtrele, uleiul, piesele mașinii. Nu face nimeni în România chestia asta. Vine omul cu mașina, eu am o cameră cu care filmez operațiunea, înlocuirea pieselor. O transfer pe calculator, scriu un cd și cd-ul îl înmânez clientului pentru a vedea ceea ce s-a schimbat la mașină. Are și o evidență cu ce a schimbat”, continuă mecanicul auto timișorean.

Alexandru a început să filmeze fiecare operațiune mecanică pe care o face de numai câteva zile, dar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Salut! Salut! Uite, am terminat mașina. Aici ai video cu toate piesele pe care le-am înlocuit. Mersi! Cu plăcere! O mers bine? Da, o mers bine.”

„Vezi exact ce se întâmplă cu mașina ta, ce piese intră, ce piese iasă de pe ea. Ai o siguranță în plus.”

Service-ul auto este o afacere de familie, iar pasiunea pentru mecanică a lui Alexandru a fost transmisă și fratelui mai mic. Robert are numai 19 ani, dar se încumetă să repare orice mașină ce trecere pragul service-ului.

„La început nu părea nimic distractiv. Când numai ce s-a apucat de treaba asta, hai ajută-mă , dă-mi o cheie, în loc să merg afară să mă joc stăteam să îl ajut. Era enervant. Dar cu timpul a început să-mi placă și a devenit o pasiune și încet, încet asta vreau să fac. Aveam planuri de mic să mă fac pompier, avocat, ce vor copiii dar acum ăsta-i visul meu, să devin mecanic și să lucrez cu el în continuare”, spune și Robert Julian Dan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri