Service GSM unic în ţară, la Timişoara

Data publicării:
gsm
La Timișoara există un atelier pentru telefoane, unic în ţară, unde clienții pot să urmărească în timp real reparația mobilului. Ideea de afacere a fost pusă în practică de un tânăr care vrea să le ofere siguranță clienților, astfel încât aceştia să aibă garanţia că piesele folosite sunt de calitate și că nu sunt înlocuite componentele originale.

„Aceasta este imaginea pe care poate să o vadă clientul nostrul live. Aceasta este camera, e de o claritate foarte bună ca să se poată observa și ultimul detaliu", explică proprietarul service-ului.

Service-ul GSM din Timișoara unde clienții pot să urmărească în timp real cum le sunt reparate telefoanele și ce piese sunt folosite este unic în țară.

„Ideea de a emite live mi-a venit în momentul în care un client mi-a zis dar de ce ar trebui să las eu telefonul la tine? Ce siguranță ar trebui să am eu, ce încredere să am eu în tine că tu nu o să schimbi nimic în telefonul meu?", continuă Sorin Roșca, proprietarul service-ului.

„Telefonul meu stricat intră acum în service. În orele următoare, voi putea urmări reparația lui în transmisiune live” - Alexandra Marian, reporter Digi24 Timișoara.

După ce mobilul a fost lăsat în service, în maxim 2 zile clientul primește un mesaj sau apel pe un alt telefon care îl anunță de stadiul reparației.

„Service-ul mi-a trimis un sms că telefonul meu a intrat în reparații. Iar eu, acum, de pe un alt telefon, pot să urmăresc live întreaga operațiune" - Alexandra Marian, reporter Digi24 Timișoara.

„Poți să vezi efectiv lucrarea, calitatea ei și bineînțeles că îți faci o idee despre ce se întâmplă."

„Ar fi un proces interesant, aflăm mai multe despre telefon și despre cum este fabricat sau reparat și asigurându-ne că este reparat cum trebuie."

„Ați avea mai multă încredere în service? Probabil că da, văzând care sunt pașii de urmat în repararea unui telefon."

Precizia cu care se lucrează într-un service GSM este aproape chirurgicală. Chiar dacă este sociolog de profesie, Cosmin este pasionat de tehnică și repară telefoane de 5 ani.

„Totul se întâmplă la vedere, totul este limpede, transparent și clar", spune și Cosmin Chițimea, tehnician al service-ului GSM.

Service-ul GSM care transmite live imagini din timpul procesului de reparație a telefonului s-a deschis de aproximativ o săptămână, la Timişoara. 10 dintre clienții atelierului au urmărit deja cum le-a fost reparat mobilul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri