Succes clar, la final de tur

Data publicării:
scm poli
SCM Politehnica s-a reabilitat rapid după dușul rece din Slovenia. Bănățenii s-au impus, lejer, 33-25, în fața celor de la CSU Suceava, la capătul unui meci pe care l-au dominat autoritar. Gazdele au înclinat balanța în favoarea lor încă din debut, când nu au primit gol timp de 11 minute și au intrat liniște la pauză, cu un avantaj de patru goluri, 16-12, după o prestație în care au făcut loc și spectacolului.

La reluare, violeții au apăsat pe accelerație atât cât a trebuit și s-au distanțat rapid la 6 respectiv 7 goluri, pentru un succes facil. Marjanovic a fost omul meciului, cu 12 reușite, în vreme ce Simovic și Milosevic s-au remarcat și ei, cu câte 5 goluri fiecare.

„Am început prima repriză și a doua cu mai multe ratări și acolo s-a făcut diferența, plus greșelile tehnice”, a recunoscut Adrian Chiruț, antrenorul oaspeților.

„Cred că am controlat partida din primul minut, atât în atac, cât și în apărare. Am făcut câteva greșeli, dar acest lucru este normal. Mulți dintre băieți încă se refac moral, dar sunt mulțumit de modul în care am reacționat după o deplasare atât de lungă și după jocul prost făcut în Slovenia”, a declarat, la final și Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

SCM Poli încheie pe locul șapte prima jumătate a sezonului, cu 18 puncte și se pregătesc pentru duelul de sâmbătă, cu liderul Ligii Naționale, HC Dobrogea Sud - echipă căreia i-au provocat primul și singurul eșec la malul mării, în actuala stagiune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri