Termină anul pe loc promovabil

Data publicării:
uta_suceava-36
UTA a urcat pe locul doi în liga secundă, după succesul de pe teren propriu cu Foresta Suceava. Burlă a trimis primul spre poarta oaspeţilor. Foresta a răspuns prin şutul lui Căinari, reţinut cu greu de Miron. Tot Căinari a executat apoi o lovitură liberă, dar apărarea arădeană a îndepărtat pericolul. Golul victoriei pentru UTA a venit în minutul 54. Andor a şutat perfect din careu şi a înscris al patrulea gol din acest sezon.

Apoi, Burlă a trimis în bară direct din corner. Strătilă a irosit şi el o ocazie imensă, în timp ce oaspeţii nu au reuşit să mai pună în pericol poarta lui Miron. S-a terminat 1-0 pentru UTA, al 12-lea succes din acest sezon pentru echipa pregătită de Laurenţiu Roşu.

„Important e că am făcut un joc bun, pe care l-am dominat în mare parte și sunt foarte mulțumit. Vă spun, sincer, sunt extrem de mulțumit de munca acestor băieți, merită să fie acolo unde sunt, datorită muncii pe care au depus-o, datorită eforturilor pe care le-au făcut”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

„Consider că Aradul merită să aibă echipă în Liga I, mai ales că nimic nu e întâmplător aici și anul trecut, a fost regretul că la baraj nu s-a reușit promovarea, dar se vede o constanță în parcrusul echipei și asta e foarte important”, a admis și Cristian Popovici, tehnicianul Forestei.

După 8 partide la rând fără înfrângere, UTA are un punct peste FC Brașov în clasament și este la șase în spatele liderului ligii secunde, Juventus București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri