Test cu „zimbrii", înainte de Challenge Cup

Data publicării:
rugby test
Pe primul loc în Cupa Regelui, după două victorii confortabile cu Dinamo și U Cluj, Timișoara Saracens speră să continue forma bună și în derby-ul de la finele săptămânii, de pe terenul rivalei, CSM Știința Baia Mare. Bănățenii privesc meciul ca un test propice înaintea debutului în Challenge Cup.

„Meciul cu Baia Mare ne va arată nivelul la care ne aflăm, pentru confruntarea cu cei de la Edinburgh și Stade Francais. Va fi ca un barometru și sper că echipa și băieții vor demonstra că suntem pe drumul cel bun”, a spus Dușan Filipaș, vicepreședintele RCM Timișoara Saracens.

„Sunt sigur că va fi cel mai dificil meci al nostru de până acum. Faptul că i-am depășit, sezonul trecut, de două ori pe terenul lor ne dă încredere că putem face o treabă bună și acum, așa că mergem acolo cu o stare mentală pozitivă”, adaugă Grainger Heikell, antrenor RCM Timișoara Saracens.

„Suntem echipa care a rupt mitul acela de formație greu de învins acasă a celor din Baia Mare și vrem să o facem din nou. Cred că începem să ajungem la forma pe care ne-o dorim, dar acest meci va fi un adevărat test pentru noi”, a completat și Stelian Burcea, căpitanul timișorenilor.

Mareș și Aholelei au revenit în angrenajul echipei și fac deplasarea spre Baia Mare, acolo unde vor lipsi însă Mariș și Kinikinilau, jucători care speră să fie refăcuți înaintea debutului în cupele europene, programat pentru 15 octombrie, pe Dan Păltinișanu, în compania scoțienilor de la Edinburgh.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri