Timișoara Saracens - Stade Francais, incert

Data publicării:
rugby frig
Disputarea partidei dintre Timișoara Saracens și Stade Francais, din Challenge Cup stă, momentan, sub semnul întrebării. Oficialii campionilor fac tot posibilul să dezghețe suprafața de joc de pe „Dan Păltinișanu", după ce au aflat că instalația de încălzire nu funcționează. Amănunte, în rubrica sport.

Timișoara Saracens mai are de disputat două jocuri în grupa a cincea a Challenge Cup. Ultimul duel în fața propriilor fani, cu Stade Francais Paris este programat sâmbătă însă, momentan, disputarea sa stă sub semnul întrebării. Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut ca suprafața de joc să fie înghețată și asta după ce instalația de încălzire, deși existentă, nu funcționează. Conducerea campionilor face tot posibilul să rezolve problema.

„Încercăm să punem în funcțiune instalația de încălzire existentă pe Dan Păltinișanu. Cu generatoare? Cu generatoare... e o soluție improvizată, să vedem dacă reușim să facem ceva. Repet, e o improvizare”, admite Dușan Filipaș, vicepreședintele grupării timișorene.

„Condițiile meteo vor fi la fel pentru ambele echipe. În primul rând, ne dorim să se joace acest meci, să se facă tot posibilul ca acest meci să se dispute și să se întâmple în condiții optime”, a spus și Valentin Calafeteanu.

Oficialii grupării timișorene nici nu se gândesc la varianta nedisputării partidei de pe Dan Păltinișanu, cu atât mai mult cu cât o reprogramare este, momentan, exclusă.

„Puțin probabil ca meciul să se replanifice pentru că există un calendar foarte strict la nivel euopean, deci puțină probabilă replanificarea lui. Forul și organizatorii pot decide la fața locului, dar probabil vom pierde acest joc”, completează Filipaș.

Penultimul duel din grupele Challenge Cup este programat să înceapă sâmbătă, de la ora 14:00 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 2. În tur, parizienii s-au impus cu 27-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri