Uniți pentru Andrei

Data publicării:
MG_0038
Rugbyștii de la Timișoara Saracens, handbaliștii de la SCM Politehnica, voleibaliștii de la CSU UVT, baschetbaliștii de la BC SCM Timișoara și Timba, dar și o echipă a suporterilor timișoreni, Druckeria, s-au duelat pe parchet pentru Andrei Gerber. Suporterul în vârstă de 27 de ani, cu deficiențe locomotorii, are nevoie de un scaun rulant nou, dar și de continuarea tratamentului, unul extrem de costisitor.

Biletul de intrare a fost de 10 lei, însă partea cea mai mare a sumei finale a venit în urma licitației de tricouri, fiecare grupare participantă punându-și la bătaie propriul echipament. În total, s-au strâns peste 11.000 de lei, pentru Andrei, care a explicat și motivul pentru care ține să nu lipsească de la niciun meci din sală, de mai bine de 5 ani.

„Cânta galeria Druckeriei, într-una... asta m-a atras foarte mult să vin. Simțeam vibrația pe teren atunci când cântau”, a rememorat Andrei.

Pe parchet, mai îndemânatici cu mingea rotundă s-au dovedit a fi cei obișnuiți cu balonul oval. Rugbyștii de la Timișoara Saracens au câștigat turneul, după 4-1 în finală cu handbaliștii de la SCM Politehnica. Una dintre imaginile zilei a fost însă oferită de pivotul echipei de baschet BC SCM Timișoara, Ionuț Drăgușin, care a ținut să stea în poartă, la cei 2.21 metri ai săi.

„Este o dorință a mea din copilărie... glumeam... e mai puțin de alergat. A fost și este o chestei frumoasă, plăcută, bună-dispoziție, mai ales când stai să te gândești că cineva va beneficia de această bună-dispoziție”, a declarat, la final, pivotul echipei timișorene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri