„Verde” pentru debut

Data publicării:
croati
ACS Poli şi-a prezentat astăzi noile achiziţii, croaţii Josip Šoljić şi Josip Fuček, care au primit cartea verde şi sunt gata de joc pentru partida cu Gaz Metan, de luni. Fuček mai are o problemă medicală, însă o poate depăşi până la ora meciului de pe stadionul Dan Păltinişanu. În schimb, Šoljić va fi titular cert, în linia mediană.

„Nu m-am simțit bine în ultimele zile, am fost gripat, iar acum sunt puțin slăbit, însă în două-trei zile voi fi bine. Cred că venirea mea aici e de bun augur, pot juca la un nivel bun și pot ajuta echipa”, a spus Josip Fuček.

„Sunt fericit și satisfăcut că am ajuns aici și sper că vom rămâne în prima ligă în acest sezon. Mă simt mai confortabil pe postul de mijlocaș defensiv, dar dacă antrenorul are nevoie de mine ca fundaș central, voi juca, nu e nicio problemă”, a completat Josip Šoljić.

Cei doi cresc numărul jucătorilor croați din Liga I și spun că s-au consultat cu câțiva conaționali care au evoluat sau evoluează la Dinamo.

„Am vorbit cu Antun Palić și mi-a spus că acest club este unul puternic și că avem un lot pe măsură și că, în mod normal, nu ar trebui să avem probleme să rămânem în prima ligă”, a mai adăugat Fuček.

„În ultimii cinci ani au fost foarte mulți jucători din Croația ce au făcut pasul spre prima ligă din România. Este un campionat bun, care se aseamănă cu cel din Croația și probabil de aceea mulți conaționali aleg să vină aici”, a precizat Šoljić.

Conducerea violeţilor a anunţat totodată și numirea lui Adrian Stoicov drept coordonator al Centrului de Copii şi Juniori, în locul lui Aurel Şunda. Antrenor la echipa a doua, în locul lui Stoicov, va fi Victor Collins, un român în vârstă de 32 de ani, crescut în Canada, şi care a evoluat în Scoţia, Irlanda şi Olanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri