Veşti bune la Corona

Data publicării:
HANDBAL

 Handbalistele de la Corona Braşov au întrerupt seria de înfrângeri din Liga Naţională după succesul dramatic din runda precedentă, la Slobozia, scor 24 la 23. Victoria este cu atât mai importantă pentru braşovence după ce antrenoarea Mariana Târcă nu s-a putut baza pe 7 jucătoare.  

HANDBAL

Au lipsit portarul Ana Maria Mârcă-Olariu, extremele Laura Chiper și Camelia Hotea, suspendată după sancțiunea primită în ultimele secunde ale partidei cu Brăila, centrii Andreea Pricopi și Daniela Corban, şi interii Carmen Cartaș și Sorina Târcă. În acestă săptămână la antrenamente au revenit Chiper, Pricopi şi Târcă, astfel că handbalistele de la Corona pot pregăti, în condiţii bune, disputa din runda viitoare contra celor de la SCM Craiova. Oltencele îl au pe bancă în acest sezon pe fostul antrenor al celor de la Corona, Bogdan Burcea, iar cea mai bună marcatoare a oaspetelor este fostul inter al braşovencelor, Cristina Zamfir.

Înaintea duelului direct cele două echipe au acelaşi număr de puncte, 16 şi se află pe locurile 3 şi 5 în campionat, despărţite de golaveraj în favoarea oltencelor. Disputa Corona Braşov - SCM Craiova are loc luni 14 noiembrie de la ora 19:00 în Sala Sporturilor şi este transmisă în direct de Digi Sport. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri