Volei feminin | Și-au conturat lotul

Data actualizării: Data publicării:
agroland tm
Cu opt zile înainte de startul noului sezon al Diviziei A2 Vest, UVT Agroland Timișoara și-a completat lotul echipei de senioare. Formația de pe Bega s-a întărit cu alte două noi jucătoare: Andrea Lakovic, un centru muntenegrean de 27 de ani - care urmează să soseacă la Timișoara - și Daniela Lupescu, o extremă de 30 de ani care a mai evoluat pentru CSM Lugoj, Medicina Târgu Mureș și Unic Piatra Neamț.

„Sunt din Timișoara, îmi doream demult să mă întorc acasă, să joc pentru Timișoara. De când am plecat de aici îmi doream ca Timișoara să facă o echipă cu o organizare de acest gen. Tragem tare să câștigăm absolut toate meicuirle, dacă se poate cu 3-0, până la obiectiv îndeplinit”, spune Daniela Lupescu, noua jucătoare a celor de la UVT Agroland Timișoara.

Cel două noi jucătoare închid o listă de transferuri pe care se mai regăsesc alte patru jucătoare. Cap de listă sunt Diana Tătaru și Mihaela Ozun, ajunse în Banat de la deținătoarea Challenge Cup, CSM București.

„După cum știm, în lumea sportului și a voleiului în general, lumea nu vrea să investească atât de mult, dar aici am întâlnit oameni serioși, care chiar vor să facă o figură foarte bună. Din punctul meu de vedere nici nu se pune problema să nu promovăm anul acesta și la anul vom face o figură bună în Divizia A”, adaugă Mihaela Ozun.

„În momentul de față am acoperit necesarul, cel puțin numeric, al echipei de senioare. Consider că întro anumită măsură că și valoric. E o echipă bine structurată pentru obiectul de bază al grupării, calificarea în liga I”, a completat și Bogdan Paul, antrenorul timișorencelor.

Divizia A2 Vest debutează vinerea viitoare, cu un derby local. UVT Agroland Timișoara va întâlni CSU Politehnica, în sala „Mircea Albu". Șapte formații cuprinde a doua serie a ligii secunde de volei feminin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri