Vor să lase o ultimă impresie bună

Data publicării:
preview acs
ACS Poli Timișoara caută să continue mini-seria bună din ultima perioadă. După cele 4 puncte acumulate cu Astra și CFR Cluj, alb-violeții vor un succes și cu FC Voluntari, la ultimul meci pe teren propriu, în 2016.

„Jucătorii trebuie să țină cont că e ultima apariție pe propriul stadion și trebuie să facă tot posibilul ca să iasă învingători”, spune Ionuț Popa, tehnicianul violeților.

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, cu un mijloc foarte bun. Cu un Cernat, Marinescu, Novac... sper să luăm toate cele trei puncte, pentru că asta e cel mai importatn pentru noi și să ne continuăm seria bună pe care o avem la final de an”, adaugă Octavian Drăghici, golgheterul timișorenilor.

Echipa antrenată de Florin Marin vine la Timișoara după 3 runde în care nu a strâns decât un singur punct, pe terenul celor de la Pandurii. Alb-vișinii au însă un ascendent moral în fața bănățenilor cărora le-au marcat 9 goluri în ultimele două confruntări. În aceste condiții, ACS Poli caută și revanșa.

„Ne-au bătut măr în cele două partide avute la ei. Sperăm să avem parte de un arbitraj bun pentru că Poli Timișoara e cea mai dezavantajată echipă din Liga I”, a completat Popa.

Duelul dintre ACS Poli Timișoara și FC Voluntari are loc mâine, de la ora 17:00 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri