Vor să repete rezultatul din tur

Data actualizării: Data publicării:
dinamo bct
BC SCM Timișoara joacă sâmbătă pentru ultima dată acasă, în 2016. „Leii" întâlnesc Dinamo, în a doua etapă a returului și caută să obțină un succes, la fel ca în partida dur, din capitală. Alb-roșii s-au întâlnit considerabil de atunci și îl au în lot, printre alții, și pe Slobodan Dundjerski, care a evoluat sezonul trecut pe Bega.

„Dinamo e, cu siguranță, o echipă mai puternică acum. Au schimbat antrenorul, câțiva jucători și acum a bancă mult mai bună. Sunt câțiva jucători acolo pe care îi respect. Dundjerski este motorul echipei, fostul nostru jucător din sezonul precedent a fost o alegere bună. Joacă mult mai bine cu el pe teren”, precizează Nenad Mandic, antrenorul gazdelor.

„Acest meci este foarte important pentru noi. Chit că am câștigat în tur, Dinamo s-a îmbunătățit, a adus niște jucători mai buni și sunt mai periculoși. Dar cred că putem face un meci mai bun și să câștigăm”, spune și Georgian Păun.

Ultimii în clasament, dinamoviștii vin la Timișoara după ce în runda precedentă au stat. Alb-roșii au un sezon dezamăgitor, în care au câștigat doar două jocuri din cele 12 disputate. Ca un amănunt de culoare, lovitura de start va fi dată de Constantin Varga, fostul fundaș al Politehnicii Timișoara. Duelul cu rivalii din capitală începe sâmbătă, de la ora 17:00 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 4.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri