Vor un atacant, pe ultima sută de metri

Data publicării:
atacant uta
Cu un singur atacant de meserie pe teren, în amicalul cu Dinamo Pancevo, Laurențiu Roșu a vorbit din nou despre aducerea a încă unui vârf la Arad. Perioada de mercato se încheie în această noapte, însă alb-roșii se pot orienta apo spre jucători liberi de contract.

„Sperăm că o să se rezolve și problema unui atacant, pentru că avem nevoie. Ați văzut că pot apărea accidentări, cartonașe și în plus de asta avem nevoie de concurență la echipă și e bine să mai vină un atacant... vom vedea", explică Laurenţiu Roşu, antrenorul arădenilor.

Oficialul alb-roșu a recunoscut interesul echipei sale pentru ghanezul Sadat Bukari. Vârful de 27 de ani a evoluat între 2012 și 2015 la Astra Giurgiu, în 46 de meciuri, timp în care a marcat de 14 ori. De la plecarea din România, Bukari a mai evoluat în Arabia Saudită și Cipru, iar acum este liber de contract.

„E una din variante... acum să vedem... dacă va veni sau nu. E un jucător care nu a mai jucat din septembrie anul trecut, când a fost în Cipru, din câte am înțeles acum e în Ghana, se antrenează acolo. Vom vedea dacă se ajunge la o înțelegere cu el sau nu", continuă Roşu.

UTA are în lot doar doi atacanți de meserie: Marius Curtuiuș și Adrian Petre. În această iarnă, ocupanta locului secund din liga a doua a adust trei jucători, fundașul macedoneanul Mevlan Adili și mijlocașii Dumitru Munteanu, de la Olimpia Satu Mare și Robert Vîlceanu, de la Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri