Vrea să țină centura acasă

Data publicării:
flav biea 2
Au mai rămas două zile până la Noaptea Spartanilor - Confruntarea de pe Bega, gala în cadrul căreia Flavius Biea va urca în ring pentru centura WBA Continentală. Pugilistul de 27 de ani își va încrucișa mănușile cu maghiarul Laszlo Toth, într-un meci la categoria welterweight. Duelul de sâmbătă va fi primul pentru Biea, la 12 runde, în vreme ce adversarul său a mai boxat în acest format în alte trei rânduri.

"Eu nu am mai boxat niciodată nici măcar 8 sau 10 reprize. Trebuia să boxez 8 reprize, dar meciurile s-au terminat doar după 4. Acum voi avea și un adversar destul de greu și de aceea cred că trebuie să îmi dozez bine efortul și să iau meciul în cel mai serios mod și treptat să cresc de la o repriză la alta", a spus Flavius Biea.

"Flavius are un avantaj pentru simplul fapt că se bate în fața susținătorilor săi, dar eu am mai boxat în afara țării, în Ucraina și în Spania, în fața unui public care nu îmi era favorabil, așa că voi încerca să dovedesc că sunt mai bun ca el și în aceste condiții", recunoaşte Laszlo Toth, adversarul lui Flavius Biea.

Alți patru pugiliști români vor mai boxa în evenimentul găzduit de sala Constantin Jude. Al doilea cel mai important meci al galei va fi cel dintre greul Bogdan Dinu, care va urca pentru a 17-a oară în ring, la profesioniști, împotriva georgianului Irakli Gvenetadze. Câștigător de 12 ori înainte de timp, buzoianul vrea să facă spectacol și pe Bega.

"Știu că e fost campion al Georgiei la amatori, ceea ce mă pune în gardă să tratez enorm de serios acest meci, o să fiu atent și vreau să ofer un spectacol bun", a adăugat şi Bogdan Dinu.

Cezar Juratoni, Daniel Buciuc și Eronim Arădoaie vor urca și ei în ring, în fața unor adversari din Georgia și Ungaria, meciuri care se vor desfășura sub privirile lui Francisc Vaștag și Lucian Bute - care au confirmat prezența la gală. Evenimentul începe sâmbătă, de la ora 20, iar biletele de intrare se găsesc în rețeaua Eventim, dar și la fața locului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri